Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Gezocht !

op .

LOGISTIEK MEDEWERKER/INPAKKER VAN KUNSTOBJECTEN (6 of 12 uur per week)

Wil jij iets bijverdienen naast je studie of in between jobs? Kom dan bij Art Dumay werken!

Als logistiek medewerker help je ons elke dinsdag en/of woensdag met het inpakken en verzenden van de verkochte kunstobjecten. De werken moeten zorgvuldig en accuraat worden ingepakt en voorzien van de juiste verzendlabels en informatie.

Na het inpakken worden deze pakketten ofwel aangeboden aan DHL of weggebracht naar het postkantoor. Wij zoeken daarom iemand die een rijbewijs heeft (een auto is beschikbaar voor het wegbrengen van pakketten), accuraat is en tijd heeft naast zijn of haar studie op dinsdag (van 10 tot 17 uur) en/of woensdag (van 10 tot 17 uur).

Jij:
Je werkt daarbij samen met diverse collega’s en vormt een team met één collega, waardoor het inpakken gezamenlijk prettig verloopt.

Je gaat werken in ons pand aan het Cockeveld 4, waar je werkt in een prettige, schone werkomgeving met diverse collega’s. Ons pand is daar goed uitgerust voor dit soort werkzaamheden.

Je bent netjes, een goede teamspeler, belangstellend en ordelijk en je beschikt over humor, dat vinden wij in ons team belangrijk :-).

Wij:
Art Dumay in Nuenen presenteert klassieke en moderne kunst. Daarnaast is Art Dumay adviespartner voor collectioneurs, bedrijven en instellingen wat betreft het ontsluiten en/of bewaken van kunstcollecties.
Tevens huist in Nuenen aan het Park 75 een gespecialiseerd restauratie - en inlijstatelier: Lijstenmakerij Foederer, sinds 2008 gevestigd in Nuenen waar een lange familiehistorie voortgezet wordt (sinds 1937). Aan het Cockeveld 4 is Art Dumay gestart met een kunstprojectbureau.

Kom je bij ons werken?
Stuur dan even een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan reageren wij gauw naar jou!

P.s. wij hebben redelijke spoed .......

Veiling kunstwerken Rotterdam van deze week

op .

De veiling van een deel van de immense kunstcollectie van de Gemeente Rotterdam van deze week loopt morgen om 20 uur af. Achter de schermen staat de nieuwe veiling - die morgen om 12 uur begint - alweer klaar. Bieden mag, als u meerdere werken koopt uit de wekelijkse veilingen, combineren wij verzending en bespaart u op de verzendkosten.

De linkjes naar de wekelijkse veilingen vindt u altijd op www.artdumay.nl.

De link naar de veiling van deze week vindt u hier: https://veiling.catawiki.nl/a/104741-rotterdam-moderne-kunstveiling

7 september

Gezocht wegens uitbreiding van ons bedrijf:

op .

PROJECTASSISTENT(E)

 Verantwoordelijkheden

 In je rol als projectassistent(e) heb je veel verantwoording. Je ondersteunt zowel inhoudelijk als organisatorisch op alle niveaus binnen Art Dumay en denkt actief mee. Collega’s doen een beroep op jouw expertise om onze opgaven te kunnen realiseren. Je schat in waar jouw expertise het meest nodig is en stelt hierin prioriteiten.

Door jouw organisatietalent en secure werkwijze help je projecten goed en tijdig af te ronden. Je verricht diverse projectwerkzaamheden zoals het fotograferen en digitaal vastleggen van kunstcollecties en het maken van overzichten daarvan. Daarnaast ben je verantwoordelijkheid voor het ordentelijk aanbieden van deze kunstcollecties via de digitale verkoopkanalen.

Tevens bied je ondersteuning bij regulier werk zoals beantwoorden van de telefoon, e-mails, ontvangst van klanten en je neemt werk uit handen waar het kan. Je werkt hierbij samen met een vast team van 4 vrouwen en 1 man.

 Concreet wordt het volgende van een projectassistent(e) verwacht:

 • vervult taken op het gebied van organisatie, voortgangscontrole, kwaliteitsbewaking;

• zet een digitaal documentatiesysteem van kunstcollecties op voor het project waarvoor jij wordt aangewezen, maakt deze presentabel voor de digitale verkoop en beheert dat systeem tot aan de afhandeling van de verkoop;

• coördineert activiteiten en afspraken;

• fungeert als vraagbaak;

• bewaakt de voortgang van de eigen taken;

• pikt signalen op en onderneemt daar actie op;

• je staat klanten te woord;

• neemt de telefoon op en zorgt voor opvolging daarvan;

• je bent representatief gekleed en je instelling en houding is klant- en servicegericht.

 Profiel

Je beschikt minimaal over een MBO + opleiding en hebt minstens 1 jaar werkervaring. Je hebt verstand van digitale en sociale media en kunt hier snel in schakelen. Je bent ambitieus en je schrikt er niet voor terug om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 Je bent:

• de linker- en rechterhand van de projectleider met eigen inbreng;

• sociaal vaardig;

• een goede teamspeler;

• humorvol en creatief;

• vasthoudend;

• op de hoogte van de ontwikkelingen als het gaat om social media;

• stressbestendig;

• iemand die afspraken nakomt ook nadat het project is afgesloten;

• een meedenker;

• initiatiefrijk en proactief;

• zelfstandig;

• coördinator en communicator;

• een organisator;

• belangstellend;

• ordelijk;

Over ons

Art Dumay in Nuenen presenteert klassieke en moderne kunst. Daarnaast is Art Dumay adviespartner voor collectioneurs, bedrijven en instellingen wat betreft het ontsluiten en/of bewaken van kunstcollecties.

Tevens huist in Nuenen aan het Park 75 een gespecialiseerd restauratie - en inlijstatelier: Lijstenmakerij Foederer, sinds 2008 gevestigd in Nuenen waar een lange familiehistorie voortgezet wordt (sinds 1937). Aan het Cockeveld 4 is Art Dumay gestart met een kunstprojectbureau. In de praktijk zul je op beide locaties werken.

Wat bieden wij

Wij bieden een baan voor minstens 3 dagen per week in een inspirerende werkomgeving met interessante projecten en kunstcollecties in een gezellig team. De werktijden zijn aantrekkelijk: van 10 tot 17 uur. Wij bieden een marktconform salaris.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief met motivatie via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag je brief richten aan Melanie Dumay.

Back on track @Rotterdam

op .

Kunstcollectie Gemeente Rotterdam weer live @Catawiki

Vanaf 1 september wekelijkse veiling

Na een korte zomerstop starten de veilingen weer van de kunstcollectie die door de Gemeente Rotterdam is overgedragen aan Onterfd Goed. Op verzoek van Onterfd Goed veilen wij deze omvangrijke collectie in de komende twee jaar. We starten op vrijdag 1 september vanaf 12 uur. Elke vrijdag gaat een veiling live die afloopt een week later op vrijdag 8 september vanaf 20 uur. De nieuwe veiling start dan weer op die vrijdag de 8e om 12 uur en loopt weer een week tot vrijdag 15 september 20 uur, etc. etc.

Wilt u deze wekelijkse veilingen bijhouden? Klik dan hier. (vanaf 1 september om 12 uur)

Meer info over Stichting Onterfd Goed? Klik dan hier


Achtergrond verkoop kunstcollectie
Stichting Onterfd Goed is de adoptiebalie voor Nederlands Erfgoed en in die hoedanigheid de partij aan wie deze collectie gegund is. Kunsthandel Art Dumay is een kunsthandel gericht op  in-en verkoop van kunstcollecties. Door de samenwerking tussen deze twee partijen wordt een bredere scope ingezet om deze Rotterdamse kunstcollectie op een goede, verantwoorde en aantrekkelijke manier te herbestemmen.

Breed en bijzonder beeld
De collectie geeft een breed en bijzonder beeld van de kunst die gemaakt werd in de jaren ’40 tot het begin van deze eeuw. Vele kunstenaars droegen destijds bij aan het Rotterdams cultuurgoed. Diverse technieken en media worden teruggevonden in deze onuitputtelijke collectie. Het Rotterdams cultuurgoed wordt nu ontsloten en aangeboden aan nationale en internationale bezoekers van het online veilingplatform Catawiki.

 

Uit ons jasje geknald!

op .

Door onze groei van de laatste maanden/jaren zijn wij flink uit ons jasje gegroeid. De laatste weken zijn er door interne veranderingen grote stappen gezet: ons bedrijf is uitgebreid met een projectbedrijf waarin we grotere collecties taxeren en bemiddelen. Daarin nemen we het hele traject over van A tot Z voor bedrijven, instituten en particulieren.

Deze collecties bieden wij aan op Catawiki, waar wij inmiddels VIP klant zijn. De kopers bevinden zich over de hele wereld en de handling van deze processen vergt dan ook ruimte. Ruimte die we met Park 75 niet hebben aangezien daar de verkoop van kunst, taxaties, inlijstingen en restauraties plaatsvinden.

We hebben dan ook de afgelopen weken gezocht naar een locatie waarin we ons projectbedrijf kunnen vestigen en hebben deze gevonden in het pand aan Cockeveld 4 met 1000 m2 te Nuenen.

 index3 IMG 20170715 WA0006

Wij zullen daar vanaf 1 augustus onze intrek nemen (Park 75 blijft bestaan voor de verkoop, taxaties van klassieke werken, restauraties en inlijstingen). Met ons team van professionals gaan we deze uitdaging graag aan!