Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Kunstlezingen en kunst- & curiosa

LEZINGEN

Op aanvraag, naar uw wens, op uw vraag afgestemd, op uw locatie of op onze locatie. Het is allemaal mogelijk!

Kunsthandel Art Dumay, gevestigd in Nuenen, kan voor u lezingen verzorgen over diverse kunstthema's. Niet alleen op onze eigen locatie, de kunsthandel, maar ook op uw locatie. Een lezing gehouden door Melanie Dumay van Art Dumay kan dienen als onderdeel van een teambuildingsprogramma, brainstormsessie, gastenontvangst, jubileum etc. Regelmatig houden wij lezingen op locatie, de onderwerpen zijn divers!


Ook verzorgen wij gratis schilderijenspreekuren, zowel op onze locatie of op uw eigen locatie. Interessant voor groepen, netwerken, zakenbijeenkomsten, serviceclubs etc. U krijgt, in de trant van Kunst & Kitsch alles te horen over meegebrachte schilderijen. De taxateurs staan voor u klaar. Zelf noemen wij het Kunst of Curiosa bijeenkomsten.

Mocht u interesse hebben om met uw collega’s, uw netwerk of vrienden een lezing bij ons te organiseren, dan kunt u contact opnemen met Melanie Dumay op telefoonnummer 040-2845208. Elk gewenst onderwerp, kunststijlen, stromingen of bepaalde kunstenaars is specifiek voor u te ontwikkelen.  Heeft u interesse en wilt u eens praten over de mogelijkheden? Bel dan naar Melanie Dumay op 040-2845208 of 06-52585857. Mailen mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het onderstaande contactformulier op en zendt deze naar: Kunsthandel Art Dumay, t.a.v. Melanie Dumay, Cockeveld 4, 5672 AE Nuenen.

KUNST & CURIOSA EVENEMENT

"Meer kunst dan curiosa!!!"

Eindelijk te weten komen of dat kunstwerk op zolder of die ene parelketting kunst of curiosa is... ?

Menigeen wil graag weten of het schilderij van oma dat al jaren op zolder ligt nu echt iets waard is, of de juwelencollectie van Tante Mien: verkopen of bewaren? Het zijn vragen waarop de mensen antwoord krijgen tijdens een taxatie-evenement.

Wellicht is dit ook leuk evenement voor uw organisatie? Graag presenteren wij u de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Kunsthandel Art Dumay, gevestigd aan het Cockeveld 4 in Nuenen heeft vele jaren ervaring in het organiseren van deze kunst & curiosa evenementen en geven de bezoekers een taxatie en deskundig advies met betrekking tot de waarde, verkoopmogelijkheden en eventuele restauratie- of inlijstmogelijkheden.

Gedurende het jaar worden er meerdere taxatie-evenementen georganiseerd voor diverse stichtingen, verenigingen, musea en kastelen. Ook voor diverse ouderenbonden heeft Art Dumay dit evenement de afgelopen jaren mogen organiseren. Eigenlijk mag gezegd worden dat dit altijd een succes is. Het taxatieteam is gespecialiseerd in schilderijen, tekeningen en etsen, zilver en goud, sieraden, schilderijen en prenten, antieke boeken, glas, tin, porselein, aardewerk en ander kleingoed. Mochten de mensen bijvoorbeeld grote schilderijen hebben die zij niet mee kunnen nemen, dan komt Art Dumay ook vrijblijvend aan huis voor de taxatie en/of advies.

Bij uw gebleken interesse kunt u uiteraard contact met ons opnemen, door het sturen van een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak door te bellen naar 040-2845208. Wij nodigen u van harte uit.

Voor de agenda van 2018 klikt u hier.